contact
X

blinderen

Behalve wrappen en de montages van reclame uitingen is blinderen ook een specialiteit van wrapwerk.nl. Wat we onder blinderen of ook wel tinten verstaan, is het aanbrengen van speciale folie op (auto)ruiten, welke een tint bevat zodat de ruit bijvoorbeeld donkerder word. Dit wordt vaak gedaan bij bedrijfswagens om goederen aan het oog te onttrekken, waardoor deze minder gevoelig zijn voor diefstal, of uit privacy zoals vip wagens.

 

Particulieren laten hun autoruiten graag blinderen omdat het mooi eruit ziet, waarde vermeerderend kan werken en omdat deze blinderingfolies  warmtewerend werken, lichtreflecterend/absorberend werken en tegen ultraviolette straling beschermend werkt. Handig dus tegen zonneallergie, gevoelige kinderoogjes...

 

Zo zijn er ook meerdere soorten blinderingfolies op de markt, ook voor vlakke ruiten van bedrijfspanden of gewone huizen. Dan werkt het ook interieur beschermend en energiebesparend.

 

Tevens zijn er veiligheidsfolies, spiegelfolies, etsfolies, kleurfolies en nog veel meer. Met ieder zijn eigen doel. Voor meer informatie houd ik mij beschikbaar.